Ενημέρωση: Κατατακτήρια Διαδικασία Υποψηφίων για εξετάσεις στο Κλασικό και Μοντέρνο Μπαλέτο

sxoli-xorou-fioraki-approved7
Η σχολή μας ως Εγκεκριμένο Κέντρο Σπουδών της Αγγλικής Ακαδημίας Imperial Society Teachers of Dance (ISTD) για χορευτές και καθηγητές χορού, σας προσφέρει την δυνατότητα αναγνωρισμένων σπουδών στο Κλασικό και μοντέρνο μπαλέτο.

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στη σχολή μας, όπου θα ενημερωθείτε για την απαιτούμενη κατατακτήρια διαδικασία, που πρέπει να προηγηθεί της συμμετοχής του μαθητή στο καθεστώς των εξετάσεων.

Η διαδικασία αυτή προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα απόκτησης διεθνών αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών για την εξέλιξη και την μελλοντική πορεία τους.

Η ενημέρωση θα γίνει από την κυρία Ιωάννα Μαυρογιώργη, υπεύθυνη Καθηγήτρια του Κέντρου και Bilingual Assessor, κάτοχος MSc Dance Science στο University of Wolverhampton της Αγγλίας με Distinction.

• ARAD

• FISTD στο Modern Theatre

• LISTD στο Imperial Classical Ballet

• Εγκεκριμένη Καθηγήτρια για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων κλασικού χορού της Royal Academy of Dance και της Imperial Society of Teachers of Dancing

Η Παρουσίαση των υποψηφίων θα γίνει από την καθηγήτρια της σχολής Άρτεμις Αδάμη, υπεύθυνη του συστήματος ISTD στη σχολή.

• DDI + DDE Imperial Classical Ballet (ανάληψη μαθητών για εξετάσεις σε κάθε επίπεδο χορευτικού διπλώματος)

• DDI + DDE Modern Theatre (ανάληψη μαθητών για εξετάσεις σε κάθε επίπεδο χορευτικού διπλώματος)

• LICENTIATE Modern Theatre και Εκπαιδεύτρια δασκάλων χορού (ανάληψη μαθητών και δασκάλων σε κάθε επίπεδο διδασκαλικού διπλώματος)

Η ενημέρωση -κατατακτήρια διαδικασία απευθύνεται και σε υποψήφιους σπουδαστές εκτός της σχολής μας που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στο σύστημα εξετάσεων και την απόκτηση πιστοποιημένων τίτλων σπουδών στο κλασικό και μοντέρνο μπαλέτο.

*Πληροφορίες για την συμμετοχή στο τηλ. 2810 284872 και 6934246930 / [email protected]

Comments are closed.