Η ΣΧΟΛΗ

Η Σχολή Χορού Φιοράκη ιδρύθηκε το 1978 από την Κατερίνα Δαφέρμου- Φιοράκη με την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ραλλούς Μάνου. Από το 1982 η σχολή λειτουργεί με την καλλιτεχνική διεύθυνση της Κατερίνας Δαφέρμου-Φιοράκη. Η σχολή βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου.

«Μετά απο 40 χρόνια δουλειάς συνεχίζουμε αγκαλιάζοντας με αγάπη τους μαθητές μας. Με οργάνωση και ήθος συμβάλλουμε στην εξάπλωση και την αναγνώριση της τέχνης του χορου.»  

Γνωρίζοντας την παιδαγωγική αξία του χορού εφαρμόζει πρότυπα προγράμματα και τεχνικές που συμβάλλουν στη ψυχική και σωματική υγεία. Η Σχολή Χορού Φιοράκη είναι αναγνωρισμένη από το κράτος και λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού.  Κατατάσσεται σήμερα ανάμεσα στις μεγαλύτερες σχολές χορού στην Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και από τη σχολή έχουν αποφοιτήσει πολλοί αναγνωρισμένοι επαγγελματίες χορού.

Η πρώτη εγκεκριμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού σχολή χορού στο Ηράκλειο.
Διακρίνεται σε Διεθνές και Πανελλήνιο επίπεδο και κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες σχολές χορού στην Ελλάδα.
 Έχει συνεργαστεί με μεγάλες ακαδημίες χορού παγκοσμίως γνωστές, όπως η RAD και η ISTD.
  Στη σχολή έχουν διδάξει επώνυμοι επαγγελματίες καθηγητές από ακαδημίες και μπαλέτα της Ρωσίας, της Βουλγαρίας και της Αγγλίας.
Καταξιωμένοι καθηγητές κλασικού και σύγχρονου χορού προετοιμάζουν τα παιδιά για την εισαγωγή σε ανώτερες σχολές κλασικού ή μοντέρνου χορού στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

 

Στη Σχολή Χορού Φιοράκη θα βρείτε:

  • Μαθήματα κλασικού μπαλέτου:

      R.A.D. (Royal Academy of Dance)
      ISTD (Imperial Sociaty Teachers of Dance)
      Ρώσικο Σύστημα- Μαθήματα κλασικού ρεπερτορίου για κορίτσια, αγόρια και ενήλικες 

  •  Μαθήματα Modern Theatre της ISTD και διεξαγωγής εξετάσεων για την απόκτηση διεθνώς πιστοποιημένων τίτλων για τον Μοντέρνο Χορό έως  του επιπέδου Διδασκαλικών Διπλωμάτων.
  •  Μαθήματα Σύγχρονου Χορού για κορίτσια, αγόρια και ενήλικες
  •  Μαθήματα Hip – Hop και JAZZ
  •   Εκπαιδευτικό προσωπικό με αναγνωρισμένα πτυχία και εξειδίκευση στο κάθε είδος χορού, αναλόγως το τμήμα που διδάσκει η εκάστοτε  καθηγήτρια.
  •  Δωρεάν μαθήματα γνωριμίας
  •  Οργάνωση και πραγματοποίηση παραστάσεων
  •  Δίδακτρα προσιτά προσαρμοσμένα στις συνθήκες, γιατί ο χορός είναι για όλους.


Εγγραφές όλο το χρόνο. Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε!


Πάντα με Αγάπη για το Χορό.