Archive for the ‘Χωρίς κατηγορία’ Category

Αγάπη για το χορό και το σώμα μας από την παιδική ηλικία! ? Στην Κρήτη!

Κυριακή, Σεπτέμβριος 29th, 2019

Ένα παιδί που ξεκινάει το χορό από τη νηπιακή ηλικία αναπτύσσει την αγάπη για τις τέχνες και την κίνηση, την αγάπη για τον εαυτό του. Ο στόχος της σχολής μας είναι η καλή φυσική κατάσταση του παιδιού και η ψυχική του υγεία.

Τα πρώτα βήματα χορού είναι τα πιο σημαντικά και στην σχολή μας γίνονται με αγάπη και ασφάλεια, ακολουθώντας την εκπαιδευτική φιλοσοφία των Βρετανικών Ακαδημιών διεθνούς κύρους Royal Academy of dance και ISTD.

Με εμπειρία 41 χρόνων, από τις πρώτες σχολές στην Ελλάδα αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού, και πάντα με πρωτοποριακά προγράμματα διδασκαλίας, προσφέρουμε και εγγυόμαστε την σωστή εκπαίδευση στο χορό, αναγνωρίζοντας την παιδαγωγική του αξία.

✔ Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε την σχολή μας, Αρχανών 9 στο κέντρο του Ηρακλείου αλλά και στην Χερσόνησο! Εγγραφές καθημερινά, για παιδιά από 2 ετών, αλλά και για ενήλικες, αρχάριους και προχωρημένους.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2810284872, στο 6934246930.

* Ευχαριστούμε τις μαθήτριές μας, την δασκάλα μας Κωνσταντίνα Βαβαλίδου και τον Νικόλα Λεβεντάκη για το βίντεο!

Τμήματα Ενηλίκων – Σχολή Χορού Φιοράκη, στο κέντρο του Ηρακλείου

Τρίτη, Σεπτέμβριος 24th, 2019

Αγάπη για το χορό και το σώμα μας! Για αρχάριους, προχωρημένους και επαγγελματίες. Τμήματα κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου και μοντέρνου χορού, για ενήλικες.

+ Διδασκαλικά Διπλώματα στην Κρήτη! Στη σχολή μας επίσης μπορείτε να αποκτήσετε διδασκαλικά διπλώματα κλασικού μπαλέτου και μοντέρνου χορού. Στο πρόγραμμα του “Κέντρου Καθηγητών Χορού ISTD” έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν άνδρες και γυναίκες, από 17 ετών και άνω, ώστε να αποκτήσουν πιστοποιημένη γνώση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο και να διδάξουν την τέχνη του χορού, χωρίς να χρειάζεται να φύγουν εκτός Κρήτης.

Περισσότερες πληροφορίες στη σχολή μας στο κέντρο του Ηρακλείου, Αρχανών 9, τηλεφωνικά στο 2810284272

New Teacher! Νέο μέλος στην ομάδα μας!

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20th, 2019

Σχολή Χορού Φιοράκη, νέα καθηγήτρια!

 

Στην εξαιρετική ομάδα καθηγητών της σχολής μας από φέτος και η πιστοποιημένη καθηγήτρια χορού Κωνσταντίνα Βαβαλίδου! Απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Άννας Πέτροβα, με ανώτερες σπουδές στο διεθνούς φήμης σύστημα Κλασικού μπαλέτου της ROYAL ACADEMY OF DANCE .

– Κάτοχος των ανωτέρων επαγγελματικών διπλωμάτων RAD ADV1&ADV2 με άριστα
– Με εξειδίκευση στην εκπαίδευση στο χορό σέ παιδιά προσχολικής ηλικίας
– Εκπαιδευμένη στο Σύγχρονο Release – Limon και Pilates
– Mέλος της χορευτικής ομάδας ABC χορεύοντας πρώτους ρόλους.

Στη σχολή μας θα διδάξει κλασικό μπαλέτο του συστήματος RAD προετοιμάζοντας τους μαθητές μας για εισαγωγή σε προ-επαγγελματικές & επαγγελματικές εξετάσεις.

Επίσης θα διδάξει το σύστημα κλασικού ρεπερτορίου της RAD: DISCOVERING REPERTOIRE

Τμήματα HIP- HOP & BREAK DANCE, για αγόρια και κορίτσια, στην σχολή μας στο Ηράκλειο και στην Χερσόνησο

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20th, 2019

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο Χρηστάκης Γρηγόρης, γνωστός και ως MightyG, δραστηριοποιείται τα τελευταία 10 χρόνια στον χώρο του Street Style και της hip hop κουλτούρας. Έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια ανά τον κόσμο από κορυφαίους χορευτές έρχεται να μεταφέρει στο νεότερο κοινό τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησε! Στο Ηράκλειο Κρήτης!

✔Στο κέντρο του Ηρακλείου σε ένα κτίριο αυτόνομο & αντισεισμικό, κτισμένο με τις προδιαγραφές σχολικού κτιρίου σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού. Επίσης και στο κέντρο της Χερσονήσου. Πάντα με εξειδικευμένους καθηγητές και πρωτοποριακά συστήματα διδασκαλίας.

Θα μας βρείτε καθημερινά 18.00 – 21.00, στη σχολή μας στο κέντρο του Ηρακλείου, Αρχανών 9! Από 11 Σεπτεμβρίου και στη Χερσόνησο. Περισσότερες πληροφορίες στο 2810284872, στο 6934246930.

40 χρόνια εξέλιξη και αγάπη για το χορό ? Στην Κρήτη!

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 20th, 2019

Σχολή Χορού Φιοράκη

Τα μαθήματα ξεκινούν! Οι εγγραφές συνεχίζονται! Καλή μας αρχή!

Στη σχολή μας καλλιεργούμε την αγάπη για τον χορό, την σωστή ανάπτυξη του παιδιού. Τμήματα για αγόρια & κορίτσια, για αρχάριους, προχωρημένους και επαγγελματίες. Από 2 ετών μέχρι και για ενήλικες!

? Τμήματα
– Κλασικού μπαλέτου του Βρετανικού οργανισμού Royal Academy of Dance (με δυνατότητα εξαγωγής προεπαγγελματικών & επαγγελματικών εξετάσεων)
– Κλασικού μπαλέτου του Ρώσικου συστήματος
– Διδασκαλία Κλασικού & Νεοκλασικού Ρεπερτορίου
– Σύγχρονου Χορού του συστήματος Release – Limon
– Τμήματα Modern Theater της Βρετανικής Ακαδημίας ISTD
(διενεργώντας προεπαγγελματικές & επαγγελματικές εξετάσεις)

Αλλά φυσικά και τμήματα
– Streetstyle / Hip Hop / Contemporary Jazz / Commercial / Zumba

? Ειδικά τμήματα για παιδιά σχολικής & προσχολικής ηλικίας:
– Μαμά & παιδί: Ειδικά τμήματα από 2,5 ετών με την συμμετοχή της μητέρας
– Τμήματα προετοιμασίας: από 3 χρονών για τις σωστές βάσεις και εκγύμναση του σώματος
– Τμήματα παιδικά κλασικού και μοντέρνου χορού: από 4 χρονών κ άνω

✔Στο κέντρο του Ηρακλείου σε ένα κτίριο αυτόνομο & αντισεισμικό, κτισμένο με τις προδιαγραφές σχολικού κτιρίου σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού. Επίσης και στο κέντρο της Χερσονήσου. Πάντα με εξειδικευμένους καθηγητές και πρωτοποριακά συστήματα διδασκαλίας.

Θα μας βρείτε καθημερινά για την εγγραφή σας 18.00 – 21.00, στη σχολή μας στο κέντρο του Ηρακλείου, Αρχανών 9, αλλά και στη Χερσόνησο. Περισσότερες πληροφορίες στο 2810284872, στο 6934246930.