Η νέα χορευτική χρονιά ξεκινάει!

οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Εγγραφές καθημερινά στην σχολή μας στο Ηράκλειο και στην Χερσόνησο, σε προσιτές τιμές, γιατί ο χορός είναι για όλους! Τα πρώτα βήματα στο χορό είναι τα πιο σημαντικά γι’αυτό φροντίζουμε να γίνονται σωστά. Στην σχολή μας, καλλιεργούμε την αγάπη για το χορό και το σώμα μας από τη νηπιακή ηλικία!

Τμήματα για παιδιά από νηπιακή ηλικία μέχρι τμήματα ενηλίκων (αρχάριων, προχωρημένων αλλά και για διδασκαλικά διπλώματα), για αγόρια και κορίτσια. Κλασικό, μοντέρνο, σύγχρονος χορός και hip hop! Με τμήματα που λειτουργούν με τις σύγχρονες και διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους διδασκαλίας των Βρετανικών Ακαδημιών ISTD (Imperial Society Teachers of Dancing ) και Royal Academy of Dancing στο κλασικό μπαλέτο και στο Μοντέρνο, με καθηγήτριες με εμπειρία και πιστοποιημένα διπλώματα. Διδάσκεται επίσης το Ρώσικο σύστημα μπαλέτου!

Η σχολή μας βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου σε ένα κτίριο αυτόνομο & αντισεισμικό, κτισμένο με τις προδιαγραφές σχολικού κτιρίου σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού. Επίσης και στο κέντρο της Χερσονήσου.
Μπορεί να γίνει συνδυασμός μαθημάτων. Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε! Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2810.284872 – 6934246930.

Comments are closed.