Διπλώματα Διδασκαλίας Χορού στην Κρήτη!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η σχολή μας, στο Ηράκλειο, θα λειτουργήσει και ως κέντρο εκπαίδευσης καθηγητών χορού. Για πρώτη φορά στην Κρήτη, μπορείτε να αποκτήσετε διπλώματα διδασκαλίας χορού, αφού η σχολή μας θα λειτουργήσει ως Εγκεκριμένο Κέντρο Εκπαίδευσης Καθηγητών Χορού -Approved Dance Center της διεθνώς αναγνωρισμένης Βρετανικής Ακαδημίας ISTD. Ακαδημαϊκή εκπαίδευση, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, σε υποψήφιους που επιθυμούν να διδάξουν την τέχνη του Χορού, αποκτώντας πιστοποιημένη γνώση και συγκροτώντας έτσι εναν άρτια δομημένο χορευτή και έναν πλήρως καταρτισμένο επαγγελματία που μπορεί πλέον να διδάξει χορό. Αυτό σημαίνει οτι οι σπουδαστές θα έχουν την δυνατότητα, φοιτώντας στο κέντρο μας, να αποκτήσουν τα διδασκαλικά διπλώματα DDI (Diplοma Dance Instructor) και DDΕ (Diploma Dance Education) ώστε να μπορούν να διδάσκουν όλα τα επίπεδα Κλασικού και Μοντέρνου Χορού ISTD.

Στο πρόγραμμα μπορούν να εγγραφούν άνδρες και γυναίκες από 17 ετών, επιπέδου Intermediate και άνω. Φυσικά αν δεν είστε ακόμη σε αυτό το επίπεδο, μπορείτε να το αποκτήσετε μέσω των μαθημάτων με τους συνεργαζόμενους καταρτισμένους καθηγητές μας, στο χώρο μας. Τα πρώτα βήματα στο χορό είναι τα πιο σημαντικά! Η Σχολή Χορού Φιοράκη συνεχίζει και φέτος την λειτουργία της έχοντας τμήματα για παιδιά από 2,5 χρονών, με την εμπειρία, υπευθυνότητα και πάντα με Αγάπη για τον Χορό που μας διακρίνει από το 1978 που ξεκινήσαμε. Στην Χερσόνησο και στο κέντρο του Ηρακλείου σε τριώροφο αυτόνομο, λειτουργικό και αντισεισμικό κτήριο, με κλιματιζόμενες αίθουσες και εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις προδιαγραφές που έχει θέσει το Υπουργείο Πολιτισμου.

Εγγραφές και πληροφορίες από 29 Αυγούστου στη σχολή 9.00-13.00 \ 18.00 – 21.00. Τηλ. 2810 284872 και στο [email protected]

Comments are closed.